8è curs 2014-15

Aquest curs ens hem dedicat a treballar, per una banda, amb secundària, i per una altra banda s’ha fet un taller d’hort escolar ecològic de tres sessions a les que sobretot han participat les mestres de bressol.

Experiències durant el curs

  1. La Isabel de l’Angeleta (literatura) i el Xavier de l’Arnau (filosofia), amb les Müesli, la Blanca de Cooperació i el cap d’estudis de l’EASC, hem fet activitat amb pel·lícules taquilleres, les dues diferents i interessants.
  2. L’Esther i el Josep de l’Arnau amb Müesli hem fet una feina amb el Gran Recapte Crític, molt interessant i amb futur.
  3. El Josep de l’Arnau amb els practicants Òscar i Javi han posat en marxa l’hort de l’Arnau.
  4. L’Eduard de l’Arnau amb Müesli han fet activitat sobre els mòbils, a més de l’activitat del Canvi Climàtic. La Dolors del Pla Farreras va fer el Canvi Climàtic.
  5. L’Anna i un altre profe de l’Angeleta amb la Maria de vsf i el Gabriel de pràctiques han treballat el tema del sucre i la mel. També han treballat sobre el consum responsable.
  6. La Montse del PTT ha fet un taller de Time-Lapses (fer pelis a partir de fotos).

Aquestes experiències se sumen a les ja realitzades anteriorment que tenen a veure amb unitats didàctiques sobre l’agricultura a Sant Cugat, ApS de l’alumnat de secundària amb el de primària o infantil (llegendes agrícoles locals, compostatge, plantes aromàtiques, acompanyament a l’hort, etc.), horts escolars, etc.

Jornada d’avaluació (1 i 3 de juliol)

Taller d’hort escolar ecològic

El dia 23 d’octubre a les 17:00h a l’escola l’Olivera vàrem començar amb el primer taller dels tres realitzats per part de l’Anna Valderrama, la Marta de Buen, l’Adri Terol i el Ricard Mas. La sessió es va complementar amb dues sessions més, la darrera a la primavera.