Un alumne fa d’educador a l’activitat del canvi climàtic!

El David Astrue ha estat el primer alumne que fa d’educador a aquesta activitat de secundària.

panoramica

El passat 21 de desembre 2012, dia del fi del món, de canvi d’era, o simplement el darrer dia de classe del 2013 a l’institut Angeleta Ferrer i Sensat, com cada any l’IES organitzava una jornada de tallers que l’alumnat escull lliurement sobre temes d’interès social. Fa uns anys que es realitza l’activitat “canvi climàtic des de perspectives diferents” (la trobareu publicada a la pàgina 125 de la guia http://www.mapfre.com/ccm/content/documentos/fundacion/prev-ma/cursos/guia-conoce-y-valora-el-cambio-climatico.pdf juntament amb altres activitats interessants sobre el canvi climàtic).

Però aquest any, per sorpresa de tothom -fins i tot per dues de les tres educadores de l’activitat-, s’ha aixecat el David a mitja activitat i s’ha posat a explicar una nova perspectiva del canvi climàtic!

El David forma part d’un grup de 3 alumnes de l’IES Angeleta Ferrer i Sensat i 3 de l’IES Arnau Cadell que s’han ajuntat per realitzar aquesta activitat amb alumnes més joves. Es podria entendre com un ApS, o com fer unes pràctiques d’educadors/es per la sostenibilitat.

Sigui com sigui, volem agrair moltíssim aquests joves que s’hagin animat a fer-ho.