Fotografia naturalista a can Monmany

No sóc cap artista, però l’entorn de can Monmany sí que ho és, i així les meves fotografies… també, no? (si a més serveixen per explicar recuperacions paisatgístiques, contribucions d’Aprenentatge Servei que fan alumnes… millor!)

Aquesta planta és la Salvia officinalis. Forma part de les tanques de biodiversitat que estan organitzant els companys/es de l’Ortiga a can Monmany.

I aquesta és Centranthus ruber. Formen part d’un marge que estan recuperant.

Quatre nois de l’IES Arnau Cadell han arribat a can Monmany amb el projecte de contribuir amb el que l’Ortiga està fent.

Ho han estat parlant i l’Ortiga, a través del Kevin, els ha proposat que ajudin en quelcom que contribuirà a millorar l’entorn, més que no en els propis cultius (tot i que també és important aquesta biodiversitat pels cultius).

Aquesta és Alyssum maritimum.

El marge en el que trobem aquestes plantes ara sembla un petit vergel, però fa ben poc era un marge com el que els 4 nois de l’IES Arnau Cadell contribuiran a millorar amb l’Ortiga.

El Kevin, l’Ignasi, l’Alfons i companyia estan treballant de valent millorant l’espai. Qui no hi hagi anat fa uns mesos, se n’adonarà de seguida.

Els marges als que contribuiran els alumnes (que no surten a les fotos perquè són menors, però és d’agrair molt) són ben grans i el canvi pot ser notable!

Moltes gràcies!

Germán